Distriktstandvården Specialistkliniken Östermalm, specialisttandvård Stockholm

Välkommen till Distriktstandvården Specialistkliniken Östermalm!

Om du letar efter en pålitlig och professionell klinik för specialisttandvård i Stockholm, behöver du inte leta längre. Distriktstandvården Specialistkliniken Östermalm är en etablerad och välrenommerad klinik som erbjuder högkvalitativ tandvård.

Med en genomsnittlig betyg på 4,8 och över 100 recensioner på deras Google My Business-flik, kan du vara säker på att du kommer att få en utmärkt vård och service. Denna klinik har byggt upp ett gott rykte bland sina patienter och har blivit en av de mest rekommenderade specialistklinikerna i Stockholm.

Distriktstandvården Specialistkliniken Östermalm erbjuder ett brett utbud av specialiserade tandvårdstjänster, inklusive tandimplantat, tandreglering och estetisk tandvård. Deras erfarna team av tandläkare och specialister är dedikerade till att ge varje patient en personlig och skräddarsydd behandling för att uppnå bästa möjliga resultat.

Om du är i behov av specialisttandvård i Stockholm, är Distriktstandvården Specialistkliniken Östermalm det självklara valet. Besök deras nya klinik och upplev den högkvalitativa tandvården som de erbjuder.

Tandvårdsklinikens öppettider

 • Måndag: 07:30 till 16
 • Tisdag: 07:30 till 17
 • Onsdag: 07:30 till 17
 • Torsdag: 07:30 till 17
 • Fredag: 07:30 till 14
 • Lördag: Stängt
 • Söndag: Stängt

Tandvårdsklinik i Stockholm – Distriktstandvården Specialistkliniken Östermalm, specialisttandvård Stockholm

Distriktstandvården Specialistkliniken Östermalm är inte bara känt för sin pålitliga och professionella tandvård, utan också för det breda utbudet av specialiserade tjänster de erbjuder. Denna klinik är specialiserad på tandimplantat, vilket innebär att de kan hjälpa patienter som saknar en eller flera tänder att återfå sin naturliga leende. De erbjuder också tandreglering för dem som vill korrigera sina tänder och få en rakare leende. För dem som vill förbättra utseendet på sina tänder, erbjuder kliniken estetisk tandvård, inklusive tandblekning och tandkronor.

En annan fördel med Distriktstandvården Specialistkliniken Östermalm är att de erbjuder akut tandvård. Om du har en tandvärk eller en olycka som orsakar skada på dina tänder, kan du få snabb och effektiv hjälp på denna klinik. De har ett erfaret team av tandläkare och specialister som är redo att ta hand om alla typer av tandrelaterade nödsituationer.

Så oavsett om du behöver tandimplantat, tandreglering, estetisk tandvård eller akut tandvård, kan du lita på Distriktstandvården Specialistkliniken Östermalm för att ge dig den bästa möjliga vården. Besök deras klinik i Stockholm och upplev den högkvalitativa tandvården som de erbjuder.

 • Tandimplantat
 • Tandreglering
 • Estetisk tandvård
 • Akut tandvård

Lämna en kommentar