Praktikertjänst AB Tandläkare Peter Nordh

Välkommen till Praktikertjänst AB Tandläkare Peter Nordh!

Om du letar efter en pålitlig och erfaren tandläkare i Landskrona, Sverige, har du kommit till rätt ställe. Praktikertjänst AB Tandläkare Peter Nordh är en välrenommerad klinik som erbjuder högkvalitativ tandvård.

Med en genomsnittlig betyg på 4,5 och 10 recensioner på deras Google My Business-flik, kan du vara säker på att du kommer att få en professionell och tillförlitlig service. Denna klinik strävar efter att ge sina patienter den bästa möjliga tandvården och har byggt upp ett gott rykte inom samhället.

Om du är i behov av allt från regelbundna tandundersökningar och rengöringar till mer avancerade behandlingar som tandimplantat eller tandblekning, kan Praktikertjänst AB Tandläkare Peter Nordh hjälpa dig. Deras team av erfarna tandläkare och tandhygienister är dedikerade till att ge dig en smärtfri och bekväm upplevelse.

Även om denna klinik är relativt ny på marknaden, har de redan etablerat sig som en pålitlig och pålitlig tandvårdspartner. Så varför inte boka en tid idag och upplev den högkvalitativa tandvården som Praktikertjänst AB Tandläkare Peter Nordh har att erbjuda?

Tandvårdsklinikens öppettider

 • Måndag: 09 till 17
 • Tisdag: 09 till 17
 • Onsdag: 09 till 17
 • Torsdag: 09 till 17
 • Fredag: 09 till 17
 • Lördag: Stängt
 • Söndag: Stängt

Tandvårdsklinik i Landskrona – Praktikertjänst AB Tandläkare Peter Nordh

Praktikertjänst AB Tandläkare Peter Nordh erbjuder en rad olika tandvårdstjänster för att möta behoven hos sina patienter. Deras erfarna team av tandläkare och tandhygienister är specialiserade på att utföra regelbundna tandundersökningar och rengöringar för att säkerställa att dina tänder och tandkött är friska.

Utöver grundläggande tandvård kan du också få mer avancerade behandlingar på denna klinik. De erbjuder tandimplantat för att ersätta förlorade tänder och återställa ditt leende. Om du är missnöjd med färgen på dina tänder kan du också få tandblekning för att få dem att se vitare och fräschare ut.

Praktikertjänst AB Tandläkare Peter Nordh förstår att tandläkarbesök kan vara skrämmande för vissa människor, så de strävar efter att skapa en bekväm och avslappnad miljö för sina patienter. De erbjuder även tandläkarjour för akuta tandproblem, såsom tandvärk eller skadade tänder.

Oavsett om du behöver en enkel tandundersökning eller mer omfattande tandvårdsbehandlingar, kan du lita på att Praktikertjänst AB Tandläkare Peter Nordh kommer att ge dig den bästa möjliga vården. Boka en tid idag och upplev den professionella och tillförlitliga tandvården som denna klinik har att erbjuda.

 • Regelbundna tandundersökningar och rengöringar
 • Tandimplantat
 • Tandblekning
 • Tandläkarjour för akuta tandproblem

C4 Tandvård

C4 Tandvård

Lämna en kommentar