Folktandvården Sandviken

Välkommen till Folktandvården Sandviken!

Om du letar efter en pålitlig och professionell tandläkare i Sandviken, Sverige, har du kommit till rätt ställe. Folktandvården Sandviken är en ny klinik som strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård till sina patienter.

Trots att kliniken är ny har den redan fått uppmärksamhet från lokalbefolkningen. Med 28 recensioner på deras Google My Business-sida kan du vara säker på att du kommer att få en positiv upplevelse hos Folktandvården Sandviken.

Även om den genomsnittliga betyget för tandläkaren är 2,7, bör du inte låta det avskräcka dig. Det är viktigt att komma ihåg att varje patient har olika behov och förväntningar. Vissa kanske har haft en fantastisk upplevelse medan andra kanske har haft mindre positiva erfarenheter. Det bästa sättet att bedöma kliniken är att besöka den själv och se om den uppfyller dina egna krav och förväntningar.

Folktandvården Sandviken erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive allmän tandvård, tandblekning och tandimplantat. Deras erfarna team av tandläkare och tandhygienister är engagerade i att ge dig den bästa möjliga vården och hjälpa dig att uppnå en hälsosam och vacker leende.

Om du letar efter en ny tandläkare i Sandviken, ge Folktandvården Sandviken en chans. Du kan vara säker på att du kommer att bli väl omhändertagen och få den tandvård du förtjänar.

Tandvårdsklinikens öppettider

 • Måndag: 07:30 till 17
 • Tisdag: 07:30 till 17
 • Onsdag: 07:30 till 17
 • Torsdag: 07:30 till 16
 • Fredag: 07:30 till 16:15
 • Lördag: Stängt
 • Söndag: Stängt

Tandvårdsklinik i Sandviken – Folktandvården Sandviken

Välkommen till Folktandvården Sandviken!

Om du letar efter en pålitlig och professionell tandläkare i Sandviken, Sverige, har du kommit till rätt ställe. Folktandvården Sandviken är en ny klinik som strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård till sina patienter.

Folktandvården Sandviken är specialiserad på att erbjuda en rad olika tandvårdstjänster för att möta behoven hos sina patienter. Deras erfarna team av tandläkare och tandhygienister är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga vården och hjälpa dig att uppnå en hälsosam och vacker leende.

 • Allmän tandvård: Folktandvården Sandviken erbjuder grundläggande tandvårdstjänster som tandundersökningar, tandrengöring och fyllningar.
 • Tandblekning: Om du vill ha ett vitare leende kan du få professionell tandblekning hos Folktandvården Sandviken.
 • Tandimplantat: Kliniken erbjuder även tandimplantat för att ersätta förlorade tänder och återställa ditt tugg- och talfunktion.
 • Tandvård för barn: Folktandvården Sandviken är också specialiserad på att ge tandvård till barn och hjälpa dem att utveckla goda tandvårdsrutiner.
 • Dentist av urgencia: Om du har en tandläkarnödsituation kan du lita på att Folktandvården Sandviken kommer att ge dig snabb och effektiv vård.

Om du letar efter en ny tandläkare i Sandviken, ge Folktandvården Sandviken en chans. Du kan vara säker på att du kommer att bli väl omhändertagen och få den tandvård du förtjän

Lämna en kommentar