Nilsson Specialisttandvård AB

Välkommen till Nilsson Specialisttandvård AB i Norrtälje, Sverige!

Letar du efter en pålitlig och professionell klinik för din tandvård? Då har du kommit till rätt ställe. Nilsson Specialisttandvård AB är en ny klinik som erbjuder högkvalitativ tandvård.

Trots att kliniken är ny har den redan fått en genomsnittlig betyg på 5 av 5 från sina patienter. Även om det bara finns en recension för tillfället, talar betyget för sig självt. Det är ett tydligt tecken på att Nilsson Specialisttandvård AB är dedikerade till att erbjuda enastående vård och överträffa patienternas förväntningar.

Nilsson Specialisttandvård AB erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive allmän tandvård, tandimplantat och estetisk tandvård. Oavsett om du behöver en enkel tandrengöring eller mer avancerade behandlingar kan du vara säker på att du kommer att få den bästa vården från deras erfarna team av tandläkare.

Kliniken är belägen i Norrtälje, Sverige och är lättillgänglig för både lokalbefolkningen och de som kommer från omkringliggande områden. Med deras moderna faciliteter och avancerad utrustning kan du vara säker på att du får den bästa tandvården i en bekväm och avslappnad miljö.

Kontakta Nilsson Specialisttandvård AB idag för att boka din nästa tandläkartid. Du kommer inte bli besviken!

Tandvårdsklinikens öppettider

 • Måndag: 09:30 till 16:30
 • Tisdag: 09:30 till 16:30
 • Onsdag: Stängt
 • Torsdag: 09:30 till 16:30
 • Fredag: 09:30 till 13:30
 • Lördag: Stängt
 • Söndag: Stängt

Tandvårdsklinik i Norrtälje – Nilsson Specialisttandvård AB

Nilsson Specialisttandvård AB är en pålitlig och professionell tandvårdsklinik belägen i Norrtälje, Sverige. Kliniken erbjuder en bred lista av högkvalitativa tandvårdstjänster för att möta patienternas behov.

 • Allmän tandvård: Nilsson Specialisttandvård AB erbjuder grundläggande tandvårdstjänster såsom tandrengöring, fyllningar och rotfyllningar.
 • Tandimplantat: För de som behöver ersätta förlorade tänder erbjuder kliniken tandimplantat av hög kvalitet för att återställa både funktion och estetik.
 • Estetisk tandvård: För de som vill förbättra sitt leende erbjuder kliniken estetiska tandvårdstjänster såsom tandblekning, tandfasader och kosmetiska tandkorrigeringar.
 • Tandläkare för akuta fall: Nilsson Specialisttandvård AB har också tandläkare för akuta fall och erbjuder tandvård för omedelbara behov.

Med sitt engagerade och erfarna team av tandläkare strävar Nilsson Specialisttandvård AB efter att erbjuda enastående vård och överträffa patienternas förväntningar. Kliniken är utrustad med moderna faciliteter och avancerad utrustning för att säkerställa att patienterna får den bästa tandvården i en bekväm och avslappnad miljö.

Kontakta Nilsson Specialisttandvård AB idag för att boka din nästa tandläkartid och upplev den högkvalitativa tandvården som de erbjuder.

Happident Huddinge

Happident Huddinge

Lämna en kommentar